Top 5 genti pentru Macbook-ul tau

03.12.2013

Ai un Mac? Atunci stii ca este important sa-l protejezi. Din fericire, exista o gramada de solutii pentru asta. Gentile sunt cele mai bune daca nu ai multe de carat intr-o zi normala din viata ta.

Cea mai la indemana ca pret este Light Delight Messenger de la Crumpler. Este destul de mare pentru un MacBook de 15' plus accesorii. Este fabricata din RipStop Lininig, un material patentat de Crumpler, foarte usor, rezistent si impermeabil.

Gentile office ocupa 3 din cele 5 locuri din acest top. Incep cu Dentist`s Wife de la Crumpler, un model din colectia veche, dar in continuare plin de farmec. Este un model exclusiv pentru fete si ar trebui cumparat de un baiat doar cu gandul de a face un cadou frumos. Este disponibila in variante cu compartiment de laptop dedicat pentru MacBook-uri de 13' sau 15'.

booq Mamba Courier alaturi de booq Viper Courier sunt cele mai elegante genti din lista. booq este recunoscut pentru designul exceptional al produselor, iar aceste doua modele sunt foarte reusite. Mamba Courier este diponibila in variante pentru MacBook-uri de 13' sau 15', este fabricata din fibre 100% naturale si are un interior organizat eficient. Viper Courier este doar pentru MacBook-uri de 13' si este o geanta tip hard-case. La fel ca toate gentile booq, are garantie 5 ani, fermoare YKK si serviciul Terralinq care te poate ajuta sa iti regasesti geanta in caz ca o pierzi.

Pentru cei cu MacBook-uri de 17', Eastpak are modelul Pytt. Bigger is better. Compartimentul de laptop primeste si alte modele, iar buzunarul principal este foarte incapator. Aceasta geanta se bucura de garantia de 30 de ani de la Eastpak, la fel ca toate modelele de la ei.

geanta-laptop-eastpak-pytt-ash-blend-ek228_457Eastpak Pytt

Pe laptopgear.ro gasesti sigur ceva care sa-ti placa. Da click aici sa alegi diagonala Mac-ului tau si sa poti vedea toata gama de produse.