4 caracteristici ”must have” pentru un troller business

08.02.2016

Sa ai un meeting in Bucuresti si celalalt in Londra, asta intr-o perioada de doar cateva zile, sa fii mereu pe fuga ca sa prinzi avionul care te va duce de la o conferinta la alta, sa ai grija ca laptopul si documentele tale sunt puse intr-un loc sigur pe parcursul calatoriei, sunt doar cateva dintre task-urile pe care bagajul tau de business trebuie sa le indeplineasca. Si unde mai pui ca trebuie sa se potriveasca si unei tinute la patru ace.

Sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi valiza pe care sa o iei cu tine intr-o calatorie de afaceri. Si asta fiindca tipul de valiza pe care o alegi face o diferenta dintre o calatorie cu peripetii si una relaxanta.

Tocmai de aceea, ti-am facut o lista cu cele mai importante insusiri pe care trebuie sa le indeplineasca valiza ta de calatorie in scop de afaceri:

Pune rezistenta pe primul loc
Cand trebuie sa iei cu tine un bagaj, care sa fie in acelasi timp o husa rezistenta pentru laptopul tau, dar si sa-ti ofere un spatiu de depozitare pentru lucrurile tale personale, trebuie sa optezi pentru un bagaj realizat din materiale de inalta rezistenta si impermeabil, cum ar fi poliesterul.
Iata ce propunere iti facem noi:

EASTPAK CAIN Ash Blend | Troller Laptop 15'W

troller-eastpak-cain-ash-blend-ek239_457Usor pentru o calatorie usoara
Desi pare un paradox sa alegi in acelasi timp un bagaj rezistent si usor, bagajul de business trebuie sa le indeplineasca pe ambele. Trebuie sa fie un bagaj usor de transportat, cu capacitate reglabila. De asemenea, trebuie sa fie simplu sa-l iei dupa tine indiferent unde vei avea urmatoarea intalnire de afaceri.

EASTPAK HICKS 55 Black | Troller Laptop 15'W

troller-eastpak-hicks-55-black-ek233_471_sideIn siguranta intreaga zi
Pentru profesionistii care lucreaza in oras, este nevoie de o geanta care sa fie in acelasi timp practica si sa ofere siguranta. Si asta pentru ca tu sa poti sa-ti transporti in siguranta documentele sau prezentarile la care trebuie sa participi constant. Un compartiment pentru laptop captusit este deosebit de important pentru a ajuta la stocarea laptopului in conditii de siguranta in timpul deplasarilor.

Geanta Eastpack KALEY H Ash Blend 2 este ceea ce ai nevoie daca vrei sa ai pe langa un spatiu de depozitare si un loc sigur, cu fermoare care pot fi blocate.

Un troller versatil, elegant si de calitate
Alege bagajul care ti se potriveste, insa nu uita de calitate. Astfel, atunci cand alegi un troller care are un compartiment de laptop, fie ca este unul care are un design elegant, unul cu multe compartimente interioare de depozitare sau curele suplimentare, e important sa faci o achizitie care sa-ti fie utila pe termen lung.

Alege un troler care iti poate garanta calitatea. La fiecare troler EASTPAK sau CRUMPLER cumparat, ai o garantie de 30 de ani.