Top 5 huse pentru Mac

Ai un Mac? Atunci stii ca este important sa-l protejezi. Din fericire, exista o gramada de solutii pentru asta. Husele ofera extraprotectie impotriva zgarieturilor, prafului si cel mai rau dintre toate, cazaturi, lovituri si scapat din mana.

Mamba Sleeve de la booq este o husa clasica cu fermoar dublu cu un exterior fabricat din fibre 100% naturale. Exista variante pentru 11', 13' si 15'.

booq Viper Sleeve este cea mai interesanta din lista avand inchidere magnetica. Este potrivita doar pentru MacBook Air de 11' sau 13'. Trebuie doar sa bagi un colt al Mac-ului si apoi sa-l impingi si gata.

The Mullet de la Crumpler este un model hibrid. Ceva intre o geanta si o husa. Are un compartiment pentru MacBook-uri de 13' sau 15' care se inchide cu scai, iar partea opusa are buzunare pentru accesorii.

Crumpler The Gimp. Cea mai importanta trasatura a acestei huse sunt colturile intarite pentru o mai buna protectie. La fel ca Mamba Sleeve, inchiderea se face cu un fermoar dublu.

TGLTD15W-004Crumpler The Gimp

Le Royale de la Crumpler isi merita numele, fiind singura husa de piele din lista. Este disponibila pentru MacBook-uri de 13', 15' sau 17'.

ROY15W-004Crumpler Le Royale

Crumpler isi tine cuvantul, indiferent de promisiune

Iata-l pe Zaren, e-Commerce Manager la Crumpler Europe, onorand pariul facut cu seful.
Pierzatorul A cumperAT intregii firme inghetata'€¦si castigatorul trebuia sa aleaga imbracamintea utilizata in proces.

Inidferent daca e vorba de Garantia de 30 de Ani la orice produs Crumpler sau onorarea unui pariu, la Crumpler ne tinem de cuvant.

Cine a pus mana pe un Blackberry 9500 si o husa Giordano Special 80?

Cu ajutorul minunatului site random.org am aflat castigatorul premiului pus la bataie impreuna cu damure.ro
Este vorba de Felicia Popa Stoican. Felicitari Felicia si ochii pe Inbox !

Pe 5 aprilie vedem cine a luat Blackberry-ul. Pe Facebook.

Merita sa ne vizitezi pagina de facebook pe 5 aprilie. Si nu numai, dar pe 5 aprilie anuntam cine a castigat un Blackberry Storm 9500 si un Giordano Special 80.

Am acordat premiul pentru ca proiectul damure.ro ni s-a parut haios. Voi cum l-ati gasit?

Ca de obicei tragerea la sorti o vom efectua folosind random.org

Mai vechiMai noi